Cautare

11745 de rezultate pentru "rezultate titularizare bucuresti" (3.01 secunde)
Cu singura deosebire ca la Bucuresti nu exista niciun binom.
Ma refer la o parte din companiile din energie care au cele mai bune rezultate din ultimii ani.
Desi organizatia judeteana a PSD a obtinut cele mai bune rezultate din istoria sa atit la alegerile locale cit si la cele parlamentare si prezidentiale, succesele nu se datoreaza in primul rind presedintelui Ciocan ci implicarii ministrului si deputatului Ioan Mircea Pascu, a presedintelui Camerei Deputatilor, Valer Dorneanu, coordonator al organizatiei judetene a PSD, si a numerosi lideri si activisti de la nivel judetean, din orase si comune, precum si concursului presei locale.
In cursul lunii februarie a.c., Comisariatul Regional Constanta al Garzii Financiare a inregistrat rezultate remarcabile in toate domeniile activitatii specifice acestei institutii, clasandu-se pe locul intai pe tara in randul tuturor comisariatelor regionale.
In conditiile in care la nivel national s-a anuntat o crestere economica pe trimestrul al treilea al acestui an de 4,4% fata de aceeasi perioada din 2010, firmele doljene au inregistrat rezultate financiare mult mai slabe decat anul trecut.
Tehnicianul echipei Rapid Bucuresti este anuntat ca viitorul antrenor al formatiei Al Jaish, unde il va inlocui pe brazilianul Pericles Chamusca, a scris, miercuri seara, site-ul thepeninsulaqatar.com, citand gruparea din Qatar. ... "Am obtinut rezultate bune cu aceasta formatie.
Ioana a castigat fara probleme proba de 1.500 m din cadrul Campionatului National de seniori desfasurat la Bucuresti. ... Badea, multumit de rezultate Pavel Badea, directorul CS Universitatea Craiova, este multumit de rezultatele reprezentantelor sectiei de atletism:
Romania, prima victorie, in etapa finala a Campionatului European de rugby in 7 Echipa Romaniei a invins Italia cu scorul de 21-14 (7-7), sambata, intr-un meci din etapa finala a Campionatului European de Rugby in 7, care este gazduita de Stadionul Național ‘‘Arcul de Triumf‘‘ din Bucuresti.
Dezvoltarea de parteneriate intersectoriale pentru monitorizarea si reevaluarea nevoilor de ingrijire si imbunatatirea calitatii serviciilor sociale specializate existente. Rezultate: ... - Organizarea conferintei nationale Colaborare (29-20 ianuarie 2016, Bucuresti, 168 participanti). ... Rezultate:
Primele rezultate ale necropsiei victimei criminalei de la metrou. ... Medicii legisti au primele rezultate ale necropsiei tinerei in varsta de 25 de ani care a murit la metrou, dupa ce a fost impinsa pe linie de Magdalena Serban.
Tratamentul regenerativ este un concept terapeutic nou care foloseste o combinatie originala de medicamente administrate prin injectare, cu rezultate prompte si efecte adverse minime;
Miron Cozma a iesit pe poarta inchisorii si s-a urcat direct in masina nasului sau care a demarat in tromba spre Bucuresti. ... in timpul mineriadei sale, eu a trebuit sa imi trimit familia din Bucuresti de teama numeroaselor amenintari pe care le-am primit atunci ", a spus Cristian Tudor Popescu.
Maritata in 2003 in fata consulului din New York, Udrea devine o femeie libera prin divortul de Dorin Cocos inregistrat la un notar in Bucuresti. ... Studenta saracuta venita de la Buzau a prins repede in Bucuresti gustul luxului si al banului.
Vicepresedintele PSD Bucuresti, Codrin ßtefanescu (foto), si liderul TSD Bucuresti, Vlad Dumitrescu, cunoscuti ca apropiati ai presedintelui autosuspendat Dan Ioan Popescu, au fost exclusi joi seara din partid.
Bucuresti, Disneyland-ul comunist (Autor: ... Cercetatorii care studiaza arhitectura Bucurestiului ar putea fi surprinsi sa afle concluzia la care a ajuns regretata Dana Harhoiu, care a demonstra ca orasul Bucuresti este mult mai putin haotic decat suntem obisnuiti sa credem.
Din ordinul Elenei Ceausescu, cadavrele a 44 de revolutionarilor timisoreni sunt aduse, in ascuns, la Bucuresti, si arse la Crematoriul Cenusa . ... Bucuresti. ... Este inceputul Revolutiei la Bucuresti. ... (Bucuresti). ... (Intreprinderea de Masini Grele Bucuresti) s.a.
Presedintele interimar al PSD Bucuresti, Sorin Oprescu, a anuntat ieri ca, in functie de decizia de azi a Consiliului filialei, alegerile pentru functiile de conducere ale organizatiei ar putea avea loc maine, la Conferinta Municipala.
Sorin Oprescu si Marian Vanghelie au tinut ieri prima conferinta de presa in calitate de lideri statutari ai PSD Bucuresti, dupa alegerile de joi:
Ion Sasu, tot din PSD, detine o casa in Arges si un apartament in Bucuresti, liberalul Mihai Voicu o casa in Bucuresti, active financiare de aproximativ 1,2 miliarde de lei vechi si actiuni la mai multe banci si Societati de Investitii Financiare.
Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a primit ieri mandat de la colegii sai din organizatia de Bucuresti sa solicite conducerii partidului excluderea vicepresedintilor Victor Ponta si Vasile Dancu.
google-analytics.com